Koormuziek.NL Goes Digital!

Met ingang van Koormuziek.NL Magazine 60 zullen onze muziekuitgaven niet alleen als drukwerk, maar ook digitaal te bestellen zijn. In de webwinkel gaat u een keuze maken hoe u de bladmuziek geleverd wilt hebben: Als Drukwerk of Digitaal (PDF met afdruk licentie)


Kiest u voor drukwerk, dan ontvangt u zoals u gewend bent uw pakket per PostNL.

Kiest u voor digitaal, dan ontvangt u per email een gewaarmerkte PDF. Op de pdf staan unieke gegevens, zoals koornaam, factuurnummer en het aantal afdrukken dat u mag maken. U koopt dus het recht tot maximaal het betaalde aantal afdrukken te maken of de pdf op dat aantal tablets te bewaren.

Zoals gezegd beginnen we met de nieuwste uitgaven en daarna gaan we het materiaal van ‘achter naar voor’ verder voor u digitaal beschikbaar maken: Magazine 60, 59, 58, 57, etc.

Op dit moment zijn de uitgaven van het Leger des Heils en Koormuziek.NL Magazine 60 al op de nieuwe manier te bestellen.

Noot 1: Bovenstaande geldt voor onze eigen uitgaven. Liederen die wij voor u in het buitenland inkopen kunnen niet digitaal geleverd worden.
Noot 2: Het is nu dus ook mogelijk om een combinatie bestelling te doen, bv 10 x digitaal en 25 x print.
Noot 3: Op werkdagen proberen wij de pdf nog dezelfde dag aan u te mailen.
Noot 4: Het verspreiden van de pdf-files staat gelijk aan het maken van illegale kopieën en is dus volgens de auteurswet verboden en daarom strafbaar.