De nieuwe kooruitgaven staan live!

Het nieuwe Koormuziek.NL Magazine (nummer 60) ligt op dit moment bij de drukker, maar de nieuwe uitgaven zijn al te bekijken, te beluisteren en te bestellen via de webwinkel!

Met Koormuziek.NL brengen we elk jaar gemiddeld 3 magazines uit, boordevol nieuwe muziek voor koren. Eén met Kerstrepertoire, één met Paas-repertoire én eentje met ‘non seasonal muziek’. Dit magazine valt in de laatste categorie. De werken in dit magazine zijn het hele jaar door te zingen, ze zijn niet geschreven voor een bepaald ‘seizoen’, niet ‘seizoen gebonden’ dus. Sommigen vinden deze uitgave dan ook het meest waardevol voor hun repertoire samenstelling.


Blader hier door het online magazine! (Klik op de links naar video’s en aanvullende productinformatie.)

Het aardige van non seasonal muziek is ook dat het lied vaak op verschillende manier kunt benaderen, waardoor het voor veel gelegenheden te gebruiken is. Simpel door een lied anders in te leiden, is een lied dan ineens zowel voor Pinksteren, doop, belijdenis of Pasen geschikt! We doen hier even niet aan spoiler alert, maar op een aantal liederen uit dit magazine is dit zeker van toepassing. Een andere context geeft tekst vaak een andere betekenis. Het TV spektakel The Passion is hier misschien wel het beste voorbeeld van.

Bekijk hier alle magazine online

Zodra het magazine van de drukker komt wordt het verstuurd naar de lid/abonnees van Koormuziek.NL.
Nog geen lid/abonnee, maar wil je wel up-to-date geïnformeerd worden over nieuwe uitgaven én tot 20% korting op al je muziekbestellingen? Bekijk dan hier de informatie.