Collectieve Bumaregeling

CSM Koormuziek.NL Collectieve Bumaregeling (*)
De meest voordelige regeling voor koren, bands, orkesten!

     
Wat is er leuker dan zingen in een koor? Of muziek maken in een orkest of band? Of dansen met je dansgroep op te gekke muziek? Samen repeteren, samen een optreden verzorgen en uw publiek laten genieten van muziek, zang en/of dans! 

Voor het gebruik van die muziek tijdens repetities, concoursen en eigen uitvoeringen betaalt u een vergoeding, in de volksmond ook wel ‘Bumarechten’ genoemd.

Deze vergoeding is op basis van het aantal leden per kalenderjaar. Uitgangspunt is dat u met uw vereniging muziek maakt als vrijetijdsbesteding.

Met de CSM Koormuziek.NL Collectieve Bumaregeling regelt u in één klap snel en voordelig uw ‘Bumarechten’. Met een tarief van €7.95 per lid per jaar is het CSM Koormuziek.NL Collectief de meest voordelige collectieve Bumaregeling.

Inmiddels maken ruim 1200 zangers en muzikanten gebruik van deze bumaregeling!

Lid-abonnees van het Koormuziek.NL Magazine krijgen 10% ledenkorting op dit tarief en betalen slechts €7,16 per lid per jaar! 

Regel hier vandaag nog uw Bumarechten met de CSM Koormuziek.NL Collectieve Bumaregeling.

(*) Deze speciale collectieve bumaregeling werd tot eind 2016 uitgevoerd door Continental Sound Music in Rotterdam.  M.i.v. 1 januari 2017 wordt de regeling uitgevoerd door Koormuziek.NL i.s.m. Buma Stemra.