30 jaar Oslo Gospel Choir

Op 18 en 19 oktober 2019 organiseert GospelNu in samenwerking met Koormuziek.NL een tweetal spetterende concerten in de Basiliek te Veenendaal. Op de zaterdagmiddag zal er ook een workshop worden verzorgd door Tore W. Aas, dirigent en oprichter van dit wereldberoemde koor.

In het meer dan 30- jarig bestaan van het koor toerde het koor over de hele wereld en kwam ze vaak naar ons land en voorzag het trouwe publiek van de meest prachtige muziek. Ook in korenland Nederland wordt de, veelal door Tore zelfgeschreven muziek, graag en veel gezongen. De meest recente productie van zijn hand is ‘The Musical Messiah’ een musical over het leven van Jezus. Deze musical wordt door veel koren omarmt en uitgevoerd, waarmee een grote wens van Tore in vervulling gaat.

In oktober keert het koor weer terug in Nederland met een ‘Best of’ toer en dat alles in het kader van het 30-jarig bestaan van het koor. Tientallen pareltjes uit het verleden maar ook het recentere werk komt zeker aan bod. Ook zullen er nog niet eerder uitgevoerde liederen uit de musical ‘Messiah’ worden uitgevoerd.

Via de Facebook pagina van GospelNu kun je stemmen op je favoriete nummer(s) en wellicht wordt jouw lievelingsnummer gezongen op een van de twee avonden.

 

 

Workshop Messiah:
Op 19 oktober vindt er tevens een workshop plaats. Deze zal in het teken staan van de eerdergenoemde musical en is vooral voor koor(zangers) bedoeld maar ook als ‘solo’ zanger kom je die middag zeer zeker aan je trekken. Tijdens deze workshop zal Tore W. Aas je alles vertellen over de ins- en outs van dit project en zal er onder zijn leiding een aantal nummers worden ingestudeerd. Koormuziek.NL verzorgt weer de bladmuziek voor deze middag!
(Aanvang 15.00 duur +/- anderhalf uur)

Koorleden betalen slechts €15.00 p.p. in plaats van €17.50.
(Bij afname van minimaal 5 kaarten)
Voor info en bestellen: info@gospelnu.nl

Lees en bekijk ook:
* De Musical Messiah, de volledig Nederlandstalige versie van de nieuwe musical
* De kooruitgaven van het Oslo Gospel Choir.
* De première van de Nederlandstalige versie!
* El Shaddai on tour met The Musical Messiah!
* Interview met de vertalers van de Nederlandstalige versie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *