Première Nederlandstalige versie The Musical Messiah!

De première van de Nederlandstalige editie van Oslo Gospel Choir’s Musical Messiah vindt plaats in Vrije Evangelische Gemeente in Oldebroek.
Op zaterdag 30 en zondag 31 maart wordt door alle muziekgroepen die de VEG Oldebroek rijk is een uniek benefietconcert georganiseerd voor alle zendingswerkers.

U kunt genieten van ‘De Musical Messiah’, een muziekstuk, geschreven en gecomponeerd door Tore W. Aas, dirigent van het welbekende Oslo Gospel Choir. De musical beschrijft het leven van Jezus hier op aarde; van Zijn geboorte tot aan Zijn hemelvaart. Het verhaal krijgt vorm door een verteller en meer dan 20 liederen over verschillende momenten uit het leven van Jezus, de mensen die getuige waren van Zijn werken en Zijn boodschap en gelijkenissen.

In 2017 heeft Nederland kennis kunnen maken met de Engelstalige musical van het Oslo Gospel Choir. Onlangs is de Messiah naar het Nederlands vertaald en VEG Oldebroek heeft de primeur met het uitvoeren van de Nederlandse editie.

Op 30 en 31 maart hoort u een zogeheten ‘concertversie’ van dit project, met een groot deel van de liederen uit de Messiah. Anders dan in de Engelse versie van het Oslo Gospel Choir worden in Oldebroek naast een verteller die de liederen met elkaar verbindt ook dramastukken toegevoegd om het verhaal nog beeldender te maken en zo dichterbij te laten komen.

Medewerkenden aan dit project zijn:
• Kids United
• Een Nieuw Lied
• Dramateam Met Zout en Peper
• Samengesteld combo (met achtergrondkoor)
• Blazersensemble / bigband
• Zangsolisten
• Organist

Kaartverkoop
Het betreft een benefietconcert en de gehele opbrengst van het concert gaat naar alle zendingswerkers binnen de VEG. Tijdens de concerten wordt hiervoor een collecte gehouden.
Toegangsprijs: € 5,00 per persoon
Bij afname van 5 of meer kaarten ontvangt u 1 kaart gratis.

Entreekaarten reserveert u via kaartverkoopmessiah@gmail.com. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, de datum en het aantal kaarten dat u wilt reserveren.
We hopen u allen te mogen begroeten tijdens (een van) de concerten en kijken ernaar uit samen met u een geweldige opbrengst voor de zendingswerkers te realiseren.

 

 

1 thought on “Première Nederlandstalige versie The Musical Messiah!”

Comments are closed.