Kersteditie Koormuziek.NL Magazine nú online!

In deze editie van het Koormuziek.NL Magazine staan maar liefst weer 55 nieuwe uitgaven voor Jongeren-, Gemengd- en Mannenkoor. Bij een aantal titels zult u ook bestelnummers zien staan voor het Vrouwenkoor arrangement (SSA). Het is hoog tijd dat we ook deze groep koren bij Koormuziek.NL betrekken!

Het gedrukte exemplaar zal volgende week bij de leden in de bus vallen, maar omdat het koorseizoen weer gaat beginnen, zetten we de digitale versie van het magazine vast online. Alle liederen zijn vanaf nu ook te bestellen!

Bekijk alle uitgaven in de webwinkel.

Download GRATIS de audiofragmenten.

De Spotify playlist is ook bijgewerkt.

Het accent van de liederen in dit magazine ligt op Kerst. Mogen wij er een paar uitgaven voor u uitlichten?

De hernieuwde uitgave van de cantate Night of Miracles van John W. Peterson. Deze veelgeprezen cantate is nu ook verkrijgbaar in een Nederlandse uitgave met teksten van Margreeth Ras-van Slooten!

Nacht vol wonderen.
Stille nacht vol wonderen!
Heil’ge nacht vol wonderen!
Wij knielen bij de kribbe neer.
Stille nacht vol wonderen!
Heil’ge nacht vol wonderen!
Er is geen twijfel meer
want Jezus is de Heer!
Geen twijfel meer want Jezus is de Heer!

De cantate is er nu ook voor mannenkoren, in een arrangement van Fred de Vries. Kijk op pagina’s 27 en 49 voor meer informatie.

Interessant zijn ook de 3 liedjes van het kerstalbum ‘Kerst met Joke’ van zangeres Joke Buis. Alles hierover vindt u op pagina 23 t/m 25.

Onder de titel Koningsliederen start Koormuziek.NL in samenwerking met Elly Zuiderveld een serie nieuwe uitgaven: Nieuwe, eigentijdse vertalingen op bekende hymns. Deze week verschijnt een interview met Elly op deze blogpagina!

The Musical Messiah, het grootste werk van Tore W. Aas heeft het eerste jaar na verschijnen al tientallen koren geïnspireerd om mee aan de slag te gaan.
Hét nieuwtje is natuurlijk dat er van de musical in oktober een Nederlandse bladmuziek uitgave beschikbaar komt! Twee van onze vaste vertalers, Trijnie Hilberts en Titia Lindeboom, zijn op dit moment bezig met het afronden van de Nederlandse teksten. Hou dus onze blogpagina www.koormuzieknl.blog in de gaten voor nieuws updates en previews!

Bron: Voorwoord Koormuziek.NL Magazine 58