Musicalgroep Adonai – Emmeloord

De musicalgroep Adonai is een reizend musicalgezelschap wat bestaat uit 19 zangers met band en crew, die, komend uit het hele land, de musical “de Bevrijding” uitvoeren. De musical is ontstaan vanuit Bidden en Vasten wat wordt georganiseerd door Herman Boon en is geschreven door Jaco Mulder.

De musical vertelt het indrukwekkende waargebeurde verhaal, wat na het ontstaan van de aarde en de zondeval, begint bij de geschiedenis van Abraham.
Hij geeft gehoor aan de opdracht van een, voor hem, onbekende God, om te gaan naar een vreemd land om zo de grondlegger te worden van een groot volk. Vele jaren later, als dit volk is ontstaan en in het land Kanaän leeft, vervalt het volk in afgoderij en worden ze uiteindelijk naar Babel gestuurd om daar in ballingschap te leven.
Er moet een plan komen om het volk te redden van de ondergang, een plan waarbij het grootste offer gegeven moet worden dat ooit in het bestaan van de mensheid plaats vindt om zo de mensheid te bevrijden van terreur en vernietiging.

“De Bevrijding” brengt op humoristische maar ook indringende wijze het verhaal van dit plan, ontstaan vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mensen. Een verhaal van een man die de stap neemt om deze schijnbaar onmogelijke opdracht te vervullen en dit uiteindelijk met de dood moet bekopen.
Door de indrukwekkende muziek en pakkende teksten wordt dit verhaal op een meesterlijke wijze vertolkt door de musicalgroep Adonai.
De musical wordt volledig gezongen met dans en toneel en duurt tweeënhalf uur. Samen met 19 zangers beleeft u een geweldige avond die bij velen al diepe indruk heeft gemaakt.

Koornaam: Musicalgroep Adonai
Plaats: Emmeloord
Naam dirigent: Jaco Mulder
Website url: www.musicaldebevrijding.nl
Contactgegevens 0527-239863 of per mail reactiesadonai@gmail.com
Type koor: Musicalgroep

OPROEP: De musicalgroep is dringend op zoek naar 2 goede mannenstemmen maar ook naar een (betaalde) drummer die ons bij kan staan bij de uitvoeringen. Neem voor meer contact op met Jaco Mulder via info@jacomulder.nl of 0527-239863.