Zingen met ORPHEUS!

Stelt u zich eens voor. Het geroezemoes valt stil. Harmonieuze klanken doorbreken de stilte. Voor u staat het Oekraïens mannenensemble ORPHEUS. Unieke en loepzuivere stemmen bieden u een onvergetelijk concert!

Ook dit jaar mogen wij het gerenommeerde Oekraïense ensemble ORPHEUS weer in ons land ontvangen. ORPHEUS kan voor u optreden als gastartiest, geheel solo of samen met uw koor en/of muziekgroep. Het ensemble is te boeken in de periode van 12 t/m 30 december.

Wat is Orpheus?
Orpheus is een vocaal ensemble met een uitgebreid repertoire. De zangers van het ensemble beheersen zowel religieuze als volksmuziek. Ook spirituals, westerse klassieke en populaire muziek brengen zij op professionele wijze ten gehore. Zij kunnen zorgdragen voor een sfeervol kerstconcert.
Inmiddels staan zelfs de nodige Nederlandse liederen op het repertoire. Hoewel hun kracht ligt in het zingen van a capella liederen is begeleiding van orkest, orgel of piano hen niet vreemd. De leden van Orpheus zijn allen afgestudeerd aan het conservatorium van Lviv. Zij betreden al jaren de internationale podia en zijn ook al 15 jaar graag geziene gasten in ons land.

Meer informatie en boekingen
Heeft u belangstelling voor samenwerking met Orpheus, wilt u meer informatie over beschikbare data, prijzen en/of programmamogelijkheden, neemt u dan contact met mij op. Graag beantwoord ik uw vragen en kan desgewenst een datum voor u in optie zetten.

Delen van het repertoire van ORPHEUS zijn te bekijken en te beluisteren op Youtube:

Nicolien Rietveld
06-28080844
nicolienrietveld@ziggo.nl